Home Crna Gora Prva liga Veliki ulog pod Golubinjom

Veliki ulog pod Golubinjom

0

Od Rudara se očekuje da bude bolji nego jesenas, budući da u proljećnu polusezonu ulazi nakon kompletnih priprema i sa timom koji je ostao na okupu.

Pred prošlu polusezonu, Pljevljaci nijesu imali planirani trenažni proces, a tim su formirali maltene nekoliko dana pred početak lige.

I u takvim okolnostima izbjegli su zonu baraža, a u nastavku planiraju da ostanu u mirnoj luci.

Na premijeri pod Golubinjom stiže Grbalj.

“Možda je sada veći pritisak jer smo prošli trenažni proces, pola godine se poznajemo duže, između sebe i sa trenerom. Fizički smo se dobro spremili. Biće teško, svaki bod je bitan, ali nadam se da ćemo na kraju sezonu ispuniti cilj. To je opstanak bez baraža”, rekao je Igor Cuković, defanzivac prvoligaša sa sjevera.

Grbalj u izmijenjenom sastavu kreće u trku za bodove. U zimskoj pauzi došlo je do velikih kadrovskih promjena, devet fudbalera napustilo je tim, ali je isto toliko stiglo novih. Sve te promjene imaju za cilj stvaranje jače cjeline, sposobne da izbori opstanak u ligi.

“Čeka nas težak posao, borba za opstanak, ali da ne vjerujemo u uspjeh ne bi ni radili ozbiljne pripreme i osvježili sastav. Već od prve utakmice u Pljevljima krećemo u trku za bodove i na svim mečevima jurišaćemo na pobjedu” najavio je Marko Vidojević, trener kluba iz Radanovića u razgovoru za Pobjedu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here