Totenhem je sinoć pretrpio jedan od najtežih poraza u evropskim takmičenjima. U drugom kolu Lige šampiona londonski klub je poražen od Bajerna rezultatom 2:7. Engleski mediji već jutros izlaze sa informacijama da je atmosfera u svlačionici kluba veoma nestabilna, a da je jedan od razloga sukob Kristijana Eriksena i Jana Vertogena. Na pomolu je skandal.

Razlog nije fudbalski. Prema pisanju medija na ostrvu belgijski defanzivac napravio je “izdajnički” potez i imao aferu sa suprugom Krstijana Eriksena Sabrinom Kvist.

“Špicu” u ekipu je ubacio nekadašnji igrač Totenhema, sadašnji desni bek Atletiko Madrida Kijeran Tripije, koji je na odlasku iz kluba iznio informacije da se u svlačionici odvija drama i kojoj niko, pa ni on ne želi da priča.

Pivo Zora – Montenegro Brewing Co

Ovo ne bio prvi skandal slične vrste u Engleskoj, već je poznat slučaj Rajana Gigsa koji je godinama spavao sa ženom svog rođenog brata i Vejna Bridža koga je žena varala sa klupskim drugom iz Čelsija Džonom Terijem.

Takođe, mediji navode da Eriksen nije ostao miran kada je saznao za aferu supruge sa kolegom, pa je iskoristio priliku, i u svlačionici napao i pesnicom udario Vertogena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here