Dejan Radonjić ostaje u minhenskom Bajernu još godinu dana – ovo je na svom zvaničnom portalu objavio njemački klub, nakon dvije, više nego zadovoljavajuće sezone crnogorskog stratega.

Nekadašnji trener Crvene Zvezde prošle sezone je sa minhenskim klubom osvojio titulu, a ove godine ima priliku da taj učinak ponovi. Takođe, Bajern je pod Radonjićem ostvario 14 pobjeda u Evroligi, što ni jedan njemački klub nije uspio da uradi.

Kontinuitet je veoma važan u košarci, oduševljen sam povjerenjem i time što ću biti u prilici da nastavim zajednički put sa Bajernom. Osjećam se dobro u Mihenu i ovom velikom klubu. Želim da napredujemo zajedno. Sada je naš fokus u potpunosti usmeren ka plej-ofu“, rekao je Radonjić ovim povodom.

Zadovoljstvo je obostrano i to je činjenica.

Ono što su naš tim učinili u ovoj sezoni bilo je nazamislivo za njemačke klubove. Fantastično su upravljali klubom kroz ovu izuzetno izazovnu sezonu u prvenstu i Evroligi. Dejan Radonjić je bio vođa ovog nevjerovatnog putovanja i radujemo se daljoj stabilizaciji našeg kluba na visokom nivou“, poručio je Danijele Bajezi.

Bajern je prvi dio sezone u Bundesligi završio na ubjedljivom prvom mjestu sa skorom od 31 pobjede i svega tri poraza. U četvrtfinalu će mu biti protivnik Leven Braunšvajg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here