Home Ostalo JADRAN CARINE – KORONA (19h): Meč sa Rumunima zagrijavanje za paklen vikend

JADRAN CARINE – KORONA (19h): Meč sa Rumunima zagrijavanje za paklen vikend

0

Prvi turnir su očekivano odradili bez ikakvih problema sa četiri ubjedljive pobjede protiv Strazbura, Valete, Terase i Alfena, a sada u svom bazenu jure nove trijumfe i plasman u posljednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Vaterpolisti Jadran Carina večeras igraju protiv Korone (19) u prvom meču turnira u Herceg Novom, piše Pobjeda.

Ono što je olakšavajuća okolnost za izabranike Vladimira Gojkovića je što ove mečeve igraju pred svojim navijačima. Od kraja prvog turnira vrijedno su radili i spremno dočekuju nove okršaje.

“Očekuje nas jako bitan turnir na kojem su dva protivnika izuzetno jaka. Korona je najslabija ekipa na turniru, ali nikako ne smijemo da ih potcijenimo”, rekao je Dragan Drašković.

Prvi rival je ujedno i najlakši, a ono pravo se očekuje za vikend. U subotu Novljani igraju protiv grčkog Vuljagmenija, a u nedjelju protiv Sinteza iz Kazanja.

“Vuljagmeni je ekipa koja je godinama, uz Olimpijakos, najbolja u grčkom prvenstvu, imaju dva kvalitetna hrvatska internacionalca (Antonio Buha i Andrija Bašić). Biće težak protivnik zbog njihove specifične igre”, jasan je Drašković koji se okrenuo i na analizu ruskog predstavnika.

“Kao i svaka ruska ekipa dobro su fizički spremni, nastupaju u drugačijem sastavu nego posljednjih godina, ali nadamo se da možemo da igramo sa njima”.

Plasman u posljednju rundu kvalifikacija obezbijediće dvije prvoplasirane ekipe sa turnira u Herceg Novom…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here